GIOVANNI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1199 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Giovanni. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 19:59 Prima bestelling
3 jun 2024 om 18:44 Belachelijk hoe lang we moesten wachten op een pizzaatje en een kapsalon. Laatste keer geweest!!
3 jun 2024 om 7:31 Was weer geen sla bij en ik had de verkeerde saus.
1 jun 2024 om 22:33 De t- bone steak smaakt erg lekker en de bezorger was optijd
18 mei 2024 om 19:47 Supersnel bezorgd, goed warm en heerlijk eten!
14 mei 2024 om 21:35 Het eten was er, precies op de afgesproken tijd. Gloeiend heet en ruim voldoende. Vrolijke bezorger
13 mei 2024 om 10:26 Cozze was niet lekker. Voorheen kreeg je er ronde broodjes bij. Nu helemaal geen broodjes...
11 mei 2024 om 7:11 Eten is redelijk, maar karig en behoorlijk aan de prijs.
5 mei 2024 om 21:54 Heerlijk gegeten snel geleverd. Toppie, zoals altijd!
29 apr 2024 om 23:03 Heerlijk gegeten en meer dan prima service bij het brengen!
28 apr 2024 om 20:22 Super goed !!!!
21 apr 2024 om 20:36 Eten was ietsater dan doorgegeven en de smaak van de Turkse pizza's vind ik niet geweldig. Ik zal deze niet nog eens bestellen.